WOW!!!

Så har jeg fått igjen pusten, etter gårsdagens fantastiske kveld.
Det tok nemlig litt tid! Det var en helt utrolig konsert, og ei jente som var tvers igjennom lykkelig hele tiden. Da er det godt å være mor! Dette er noe vi kommer til å leve lenge på, alle sammen! ♥

Et minne for livet!

 

 

 

 

 

 

 

Dagen startet ganske tidlig med litt forskjellige «i siste liten» gjøremål, som måtte til når vi ventet storfint besøk. Etter at vi var ferdige med dem stod vel jentene mesteparten av tiden foran vinduet og ventet. Så på bilene som kjørte forbi, og lurte på om «det» var bilen til Aleksander…

Rett etter kl. 14.30 kom den første bilen, med Espen fra Sætre. Han kom sammen med de to teknikerne som skulle kjøre lyd og lys under konserten. Det var virkelig ikke småtteri; de kom i en lastebil med skikkelig utstyr og rigget stua til en ekte konsert. Her var det ikke snakk om en unplugged-opplevelse! Det var høytalere, forsterkere og miksebord; og lys naturligvis. Da alt var ferdig satt opp og de skulle teste det før Aleksander skulle komme, så tenkte jeg bare «vær så snill og la sikringen holde!». Og det gjorde den, naturligvis. De visste hva de drev med, de gutta der.

Aleksander skulle komme rundt kl. 16, og da var det to jenter som bare trippet rundt seg selv og ventet. Vi hadde avtalt at ingen av gjestene skulle komme før etter kl. 17, slik at de fikk tatt en ordentlig lydsjekk før publikum begynte å komme. Etter litt øving, som jentene og jeg altså fikk æren av å overvære, så reiste Aleksander og crewet ut for å spise litt, mens vi ønsket gjestene velkommen.

Overlykkelig; Aleksander har ankommet og skrevet autograf på bildet! Vi hører på at han og gitaristen øver.

 

 

 

 

 

 

 

Stua er rigget til konsert

 

 

 

 

 

 

 

Vesle stjerna mi!

 

 

 

 

 

 

 

Det var veldig stilig!

 

 

 

 

 

 

 

Presis kl. 18 ønsket Espen fra Sætre alle velkommen, og gratulerte oss med seieren i Dots-konkurransen. Så kom Aleksander opp trappa og inn i stua, til ellevill jubel fra Isabel, skolevenninnene og alle oss andre.

Det var en fantastisk flott stemning hele tiden. Aleksander snakket til Isabel gjennom hele konserten, og gjorde det virkelig til hennes konsert. En ekte intimkonsert må man vel kunne kalle dette. Da de øvde tidligere på dagen spurte han oss hvilke sanger vi likte best, og Isabel sa «Pictures». Jeg synes «What’s the story» er kjempefin. Han startet med min favoritt, og lot Isabel få lov til å bestemme den siste sangen, som naturligvis ble «Pictures».

Lykke! Hun strålte hele kvelden!

 

 

 

 

 

 

 

Aleksander og gitaristen

 

 

 

 

 

 

 

«Pictures»

 

 

 

 

 

 

 

En av sangene han framførte var en helt ny sang. Det var verdenspremiere; en urframføring, for han hadde aldri sunget den for et publikum før. Noe så moro! Det var ekstra spesielt.

Selve konserten varte i 45 minutter. Han sang fire egne sanger, og to andre av hans egne favoritter. Etter den siste sangen ga Isabel blomster til Aleksander, og det ble en fin liten seanse med masse fotografering. Det ble delt ut cd’er, og Isabel fikk en som var spesielt signert til henne. Det var ekstra moro!

Isabel overrekker blomster

 

 

 

 

 

 

 

Et stort øyeblikk!!!

 

 

 

 

 

 

 

Så skrev han autografer en stund, før de takket for seg og reiste. Sarah var veldig sjenert da Aleksander først kom, men ved god hjelp av Espen ble hun «sjef» for Dots-kjeksene og ble liksom med på det som skjedde, hun også. Utover kvelden var hun skikkelig i sitt ess, slik hun pleier å være når hun blir kjent med noen. Så da Aleksander skulle reise, spurte hun like gjerne om å få telefonnummeret hans. Han svarte da «Skal du og jeg på date?» Typisk Sarah, hun har det med å sjarmere.

Vi andre fortsatte konsert-kvelden en stund til, med snacks og masse skravling. Sjetteklassingene løp rundt og var rimelig giret etter kveldens opplevelser!

En fantastisk kveld!

 

 

 

 

 

 

 

Det var altså en helt utrolig kveld! Konsert i stua! Isabel fikk akkurat den drømmedagen jeg håpet hun skulle få. Det fortjente hun så veldig! En fantastisk dag og kveld, som kan ta plass i hjertet og minnet hennes, og viske ut noen av de gamle, vanskelige minnene som har ligget der. Akkurat det betyr så mye.

Igjen vil jeg få takke «Team Isabel», familie og venner som har hjulpet til gjennom hele høsten, slik at vi faktisk vant denne konkurransen. Så vil jeg også takke Aleksander With, Espen hos Sætre og alle dere andre som kom i går og gjorde Isabel til verdens lykkeligste jente! ♥

3 thoughts on “WOW!!!

  1. Så fint å høre at det ble akkurat det alle håpet; en super opplevelse for Isabel. Og ikke minst for en mamma som helt klart er i klassen for verdens beste mammaer!

  2. Du er så flink til å skrie at jeg føler jo nesten jeg har vært der i stua sammen med dere 😀
    Det høres ut som en fantastisk opplevelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *