10 uker med juleforberedelser – uke 3

Så har vi kommet til slutten av oktober, og det er under to måneder igjen til jul. Jeg er godt igang med forberedelsene, og har kikket igjennom det jeg har kjøpt igjennom året. Det er kjekt med et lite gavelager, slik at jentene kan gå der og plukke ut gaver når de skal ha til venninnene sine. 

Ukas gjøremål:

1. Julekortfotografering
Hvis man skal bruke julekort med eget julebilde, så er tiden snart inne for å ta det, slik at man får fremkalt bildene i tide. Nå er det mange tilbud på julekort på nettet.

2. Bestille frisørtime
Skal du klippe deg før jul? Da er det lurt å være ute i god tid. Timene i dagene rett før jul er som regel de første som fylles opp.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

4. Kjøp nye pensko
Det er kanskje litt tidlig for juleantrekkene i butikkene ennå, men skobutikkene er i alle fall fulle av flotte sko. Skal barna dine ha nye pensko til jul, eller skal du ha nye sko til julebordet? Sko kan man gjerne kjøpe i god tid, mens utvalget ennå er på topp.


Mens vi venter på snøen, her er et bilde av det første ordentlige snøfallet i november i fjor. Når snøen kommer blir alt så hvitt og pent.

Ukas tips:
Hvis du skal ha pakkekalender til barna i desember, så er det mange småting på tilbud i butikkene om dagen, som passer fint til små kalendergaver. De skal jo gjerne ikke koste så mye. Det går også an å kjøpe et hobbysett eller en legoeske o.l. og gi noen deler av disse hver dag, slik at f.eks. perlekjedet eller legobilen blir ferdig på julekvelden.

Litt inspirasjon til julekortfotografering finner du på denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *