10 uker med juleforberedelser – uke 2

Første uka er ferdig og jeg har laget listene mine. Jeg tok fram alle julekortene jeg fikk i fjor, og skrev dem inn på lista over julekort jeg skal sende i år, sammen med andre faste jeg pleier å sende julekort til. Det samme gjorde jeg med julegavene.

For å bli ferdig med julegaver og julekort i god tid før jul, så skal jeg gjøre litt hver uke. Det er jo målet med disse 10 ukene med juleforberedelser, å bli ferdig i god tid før jul. Jeg har tenkt å være ferdig med alle de faste julegavene før advent starter, så jeg deler lista mi i 6, og sitter da igjen med et antall julegaver jeg skal kjøpe eller lage hver uke. Nå har jeg vært flink og kjøpt en del julegaver igjennom hele året, så det gjenstår ikke så mange å kjøpe til.


Jeg har tatt fram juleboka mi og skrevet inn listene mine.


Liste over gjøremål fra 2009. Moro å kunne gå tilbake og kikke på hva jeg har gjort tidligere.


Veldig moro å se på gamle julekort, også. Jeg limer inn årets julekort hvert år, så jeg har et minne i boka fra hver jul.

Ukas gjøremål:

1. Kjøp eller lag noen julegaver
Det har allerede begynt å dukke opp julevarer i butikkene, og det er mange gode tilbud i de store kjedene for tiden, så det er mulig å gjøre noen gode kupp.

2. Kjøp inn strømper og strømpebukser
Hvis du har små barn som skal ha hvite strømpebukser til julen ringes inn, så kan det lønne seg å kjøpe nå. Når jula kommer er de nemlig gjerne utsolgt i alle de vanlige butikkene. Vi damer skal gjerne ha noen pene strømpebukser til julebord og julens festligheter, og disse kan like gjerne ligge i skapet noen uker, som å handles i siste liten. Kjøp også inn strømper og sokker til gutter og menn, så er alt dette klart.

3. Kjøp inn tape og pakkebånd
Det er kanskje litt tidlig for noen å tenke på gavepapir og merkelapper, men vi trenger også tape og bånd. Husk at det skal være nok til mange pakker! Vi trenger ekstra mye hvis vi i tillegg skal pakke inn adventspakker til kalenderen.

4. Lag noen julekort og/eller merkelapper
Hvis du har lyst til å lage egne julekort, så kan du dele opp julekortlisten din over noen uker, og lage noen julekort hver uke, slik som vi gjør med gavene. Det samme gjelder med merkelapper. Finn fram det du har av scrappe- og stempelutstyr, og ha det moro!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *