Kreativiteten lenge leve

Det er deilig å være kreativ. Å kunne boltre meg med farger og design; det liker jeg godt. Jeg pleide å si at scrapbooking var mitt kreative utløp. Men det har ikke blitt noe scrapping på meg det siste året. Scrappelysten ble bare borte, og den har ikke dukket opp igjen. Ennå. Men kreativiteten har ikke forsvunnet. Så jeg tar i bruk mine kreative evner på andre måter i stedet. Når man pusser opp får man nok av muligheter til å gjøre akkurat det.

Bare det å gå på butikken og kjøpe maling er moro. Kikke litt på malingsprøvene. Sammenligne nyanser. Holde dem opp mot lyset. Det finnes så mange lekre farger å leke seg med! Jentene mine synes det er minst like moro som meg; de tar med seg noen fargeprøver hver gang og koser seg med dem. Og enda mer moro er det naturligvis å planlegge tilbehøret man skal ha. For tilbehør er viktig. Enhver kreativ sjel vet at det er herlig å kunne accessorize; å finne det lille ekstra. Prikken over i’en.

Noen ganger må man lukke noen kreative kapitler og begynne på noen nye. Jeg har innsett at tiden er inne til å overlate mine «rosa sider» til noen andre. Noen som har like mye drivkraft og inspirasjon som jeg hadde da jeg startet dem. Noen som har lyst og vilje til å utvikle dem. For det fortjener alle de rosa jentene der ute! Det skjer andre viktige ting i livet mitt som jeg må fokusere på. Gode ting. Og jeg trenger det. Så jeg har satt prioriteringene mine på dagsorden.

Og hvem vet; kanskje dukker scrappelysten opp igjen en vakker dag. Kanskje når jeg minst venter det? Gode ting har det visst med å gjøre det… 🙂