Ja, mer inspirasjon takk!

Jeg er en ganske kreativ person egentlig. Jeg liker å ha noe å drive med; et eller annet som lar meg kombinere de små grå med hendene mine. Tidligere har det gått veldig mye i scrapping og annen papirhobby, men det siste året har det vært andre ting på den kreative fronten som har lokket.

Å skrive er noe jeg alltid har likt. Det gjorde jeg mye av i min ungdom, men det er en av de tingene som har blitt borte gjennom årene som har gått. Etter at jeg utfordret meg selv til å skrive denne bloggen, så har jeg gjenoppdaget hvor utrolig moro jeg egentlig synes det er å skrive. Jeg griper ikke lenger pennen fatt, men setter meg ned foran tastaturet, og lar ordene fylle skjermen.

Jeg tror at jeg plutselig må ha blitt innhentet av en eller annen muse, for jeg ble så inspirert til å skrive en sang! Teksten kom liksom helt av seg selv, og i hele kveld har jeg sittet og jobbet med melodien. Det er så moro! Hvor lenge har det vært siden jeg sist gjorde noe slik, tro? Jeg koser meg glugg ihjel akkurat nå, jeg… :o)

Inspirasjonen lenge leve!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *