That’s it

Nå har jeg sett meg mektig lei på dårlig behandling. Jeg har ikke noe til overs for falske mennesker! Akkurat som jeg lar meg positivt overraske innimellom, så lar jeg meg også negativt sjokkere… Det skal noe til for å få meg til å reagere, men noen personer eier visst ikke det minste fnugg av folkeskikk eller vanlig høflighet.

Jeg er tålmodig og rasjonell av meg, og det skal mye til for at jeg tenner på akkurat de pluggene der – men har du først ertet meg på deg, så får du jammen meg tåle at jeg svarer også. Nå er det på tide å ta av silkehanskene. Man kødder ikke med en alenemor. Åh nei du – ikke prøv deg en gang…

En av mine gode egenskaper er at jeg er veldig diplomatisk. Jeg er god på å mekle; god på å forsvare andre, men jeg kan også tale min egen sak når situasjonen krever det. Jepp, jeg kan faktisk ta vare på meg selv. Jeg er kanskje liten i størrelse, men jeg er stor nok!

That’s it, altså… I’m done! Slike mennesker får bare seile sin egen sjø. Og i morgen er det atter en dag… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *