Den som venter på noe godt

Det er så deilig å gå og glede seg til noe. Sånn skikkelig glede seg. Slik at man kjenner det langt inn i magen. Å vite at noe godt venter der, rett rundt den neste svingen…

Jeg er flink til å glede meg over de enkle tingene. Det betyr veldig mye i hverdagen, som innimellom kan være hard. Det kan den være for oss alle. Sånn er nå en gang livet. Det består av gleder og sorger; lyspunkter og tunge stunder. Og da hjelper det å fokusere på det som gir meg noe; det som gjør meg glad. Men enda bedre er det å glede seg til noe. Å kjenne den boblende følelsen for noe som kommer. Det er så herlig!

Når gleden fyller kropp og sinn får man motivasjon i bøtter og spann, sånn at man kan fylle dagene mens man venter; med et eller annet. Kanskje noe konstruktivt. Kanskje noe spennende. Kanskje noe morsomt. Uansett hva det er så går tiden mye fortere. Heldigvis!

Den som venter på noe godt…
Jeg gleder meg til helga! Veldig mye! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *