God natt!

En av mine enkle gleder er en god natts søvn. Når ting blir litt urolige, og jeg har mange baller i lufta, så sover jeg dårlig. Slik har det vært i lange perioder tidligere i livet. Jeg sov i grunnen dårlig i mange år, før jeg ble alenemor. Nå er det bare i korte perioder, og bare når det er noe ekstra som står på. Så jeg setter stor pris på å kunne få sove.

Det høres kanskje litt kjedelig ut å ha søvn som en glede, men når man sover dårlig eller har vanskelig for å sove i det hele tatt, så erfarer man hvor viktig det er å la kroppen hvile om natta. Hjernen trenger å vike plassen for hjertet; man må tenke mindre og føle mer. Og når hjernen ikke vil skru seg av, så blir det også verre å føle det man trenger å føle.

Med litt ekstra jobbing, og oppussing på to steder, så mangler det ikke på muligheten for søvnløse netter. Men det går i grunnen overraskende bra. Jeg har vært sliten de siste dagene og bare må legge meg tidligere enn jeg pleier, og da sovner jeg faktisk. Og det er deilig! Å få et av de enkle behovene dekket, det er en enkel glede. I alle fall er det en av mine enkle gleder…

Jeg ønsker alle en god og fredfull natt. Sov godt og drøm søtt! ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *