Begivenhetenes uke ;o)

Jentene er på plass igjen hjemme etter vinterferien. De sover godt i sengene sine, og sovnet raskt i kveld begge to. Det har vært ei begivenhetsrik uke, både for dem og ikke minst for meg! Nå gjør jeg meg klar til nok ei uke med små og store gleder. 🙂

Leiligheta på den andre siden av Mjøsa er så godt som klar for salg. Nå har jeg hyret en megler til å ta seg av alle detaljene. Det skal bli godt å bli ordentlig ferdig der! Nå som det kapitelet nærmer seg slutten, så kjenner jeg at det har tatt på å være huseier på to steder. Det skal bli en lettelse å bare ha ett sted å fokusere på.

Oppussingen her går sin vante gang, og jeg flyter på en lykkerus som gir mye ekstra energi og pågangsmot. Det er så herlig! 🙂

Ha ei fantastisk uke, alle sammen! 🙂

One thought on “Begivenhetenes uke ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *