Som sol fra klar himmel

Det er så godt å ha noen. Tenk så heldige vi er når vi finner den manglende brikken. Jeg brukte halve livet mitt på å lete og fant det som noen bruker hele livet på å lete etter og kanskje aldri finner. Nå har jeg resten av livet å se framover mot, sammen med min sjelevenn. Dager, uker og år. Jeg er så heldig og veldig takknemlig!

Man skulle kanskje tro at jeg ville være trist og lei meg fordi vi ikke kan være sammen hele tiden. Men jeg føler meg så lykkelig, og den følelsen skinner som ei sol fra klar himmel. Det finnes ikke en grå tanke på horisonten. Jeg er ikke trist fordi vi er fra hverandre, men gleder meg bare desto mer til vi kan være sammen igjen. Det er en utrolig god følelse.

Jeg har fått en indre fred; en varm lykkefølelse som sprer seg fra hjertet og ut i hele kroppen. Tenk at det kunne føles slik. Tidligere visste jeg rett og slett ikke bedre. Det gjør jeg nå. Nå vet jeg… ;o)

From this moment as long as I live
I will love you, I promise you this
There is nothing I wouldn’t give
From this moment on

One thought on “Som sol fra klar himmel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *