Vårrengjøring

Våren har kommet, og det er på tide med en skikkelig vårrengjøring. På flere plan! I dag har det vært den store kastedagen, fra kjeller’n i blokka. Alt det som ingen ville ha, det ble i dag kastet. Jeg gjorde kort prosess og kjørte alt på søpla. Det føltes faktisk veldig godt. Ingen vits i å dra med seg dårlige minner til et nytt sted. Derfor har de blitt forvist til kjellerboden dette siste året, og der har de blitt. Og når de ikke har blitt hentet, så har de nå blitt kastet. Ut og bort. Herlig. En god dag, altså, der jeg virkelig føler at jeg har fått utrettet mye.

En god dag på mange måter, i grunnen. Noen ganger så får man et helt uventet ego-boost. På oppfordring av min mor så skulle jeg prøve på meg bunaden min, som jeg ikke har brukt på 11 år. Den skulle jo sys ut etter at jeg fikk jentene, men ting skjedde og det ble aldri noe av. I dag var da tiden kommet til å hente den ut fra skapet og tre den på. Overraskelsen ble stor da det viste seg at den var for stor. Ikke noe som gir selvtilliten et boost som å vite at noe du fikk sydd til konfirmasjonen nå er blitt for stort. Jepp, det føles godt. I ly av den siste ukas hendelser, så tar jeg med meg alt jeg kan. Naturligvis! Og nei, det blir altså ikke bunad på 17. mai i år heller, da. Ut å finne noe nytt å ha på seg. 🙂


Nok en hit fra 80-tallet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *