Øsende, pøsende regn

For et vær det har vært i dag! Tenk at det kan skifte så mye over natten. Herlig sommer den ene dagen, og øsende, pøsende regn den neste. Virkelig øsende, pøsende. Det dundret på taket og plasket på terrassen. Nå ser det liksom litt lysere ut over Mjøsa, så kanskje det blir brukbart i morgen allikevel? Hadde passet utrolig bra nå med ei helg der jeg kunne ligge på terrassen i den bringebærrøde bikinien min. Det er jo lov å håpe…

Jeg har hatt to koselige kvelder med besøk. Det er veldig godt å ha barnefri en periode og bare kunne være meg. Ikke måtte tenke på noen andre enn akkurat meg selv. Gjøre akkurat det jeg har lyst til. Ting som gir meg noe og som føles bra. Få litt påfyll. Herlig er det, rett og slett. Helt deilig! 🙂

Nå er det snart helg igjen, og det skal i grunnen bli veldig godt. Jeg har liksom store forhåpninger om å sove lenge når jentene er borte, men det blir som regel ikke noe av. Kroppen min våker på den tida den pleier, enten det er helg eller ei, og enten jentene er hjemme eller borte. Merkelig det der, ikke sant?

Nå skal jeg snart ta kvelden og lese litt. Må jo bli ferdig med boka mi snart, for jeg har mange andre bøker som venter… 🙂

One thought on “Øsende, pøsende regn

  1. En liten hilsen i regnværet, bra at det finnes bøker når det er slik. Ser at du er blitt MC-berte også, er det ikke herlig å sitte bakpå og bare slappe av og "fly" ? En helt spesiell og deilig følelse! ha en riktig god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *