Hjertet i halsen

Hjertet mitt hopper alltid når de ringer fra skolen. I dag hoppet det mer enn på lenge. Ikke at de pleier å ringe så ofte fra skolen, men tidligere når de har ringt så har det liksom ikke vært så alvorlig. Da er det kanskje feber eller vondt i magen, men ikke noe akutt.

Snuppeluppen hadde fått et fotballmål i hodet i gymtimen, og det så hardt at de var redd for hjernerystelse. Da var det ikke annet for Mor å gjøre enn å kaste seg i bilen med en eneste gang. Jeg synes det er skummelt når det gjelder hodet. Det var en blek liten Snuppelupp som satt på pulten sin da jeg kom.

Vi hadde til i dag ennå ikke brukt fastlegen vi har fått her. Så nå var det å finne fram til riktig lege, midt i kaoset. For det blir litt kaotisk inne i sjelen når barna har det vondt! Etter mange telefoner fram og tilbake fikk vi til slutt kontakt, og det var bare å komme.

Det var heldigvis ikke hjernerystelse! Legen sa at hun var ei tøff og heldig jente, for hun kunne ha skadet seg mye verre. Skolen tok det hele på alvor, og fulgte tett opp utover dagen. Uhell skjer, og det viktigste er at Snuppeluppen har det bra. Hun har hatt vondt i hodet igjen i kveld, men det er jo ikke noe rart. Legen sa at det ville hun antageligvis få, selv om hun ikke syntes hun hadde så vondt da vi var der. Da var området antageligvis nesten bedøvet av slaget. Så ikke noe alvorlig, men en kjempestor kul har hun fått. Litt mer spenning i hverdagen enn jeg ønsker meg…

2 thoughts on “Hjertet i halsen

  1. Uff da….jeg er enig med deg. Telefoner fra skolen er alltid nervepirrende.
    Godt det ikke gikk verre med snuppa de enn det gjorde. Håper hun kommer seg fort igjen.
    Ønsker dere alle en kjempekoselig og fin helg :o)
    klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *