10 uker med juleforberedelser – uke 4

Da skriver vi November, og nå føler jeg at jeg er godt i gang med mine juleforberedelser. Målet mitt er å være ferdig med det aller meste før slutten av måneden. Første søndag i advent er den 28. november, og det passer veldig godt inn i planene mine.

Noen flere julegaver er i boks, og det er deilig. Nå skal Halloween-pynten ryddes bort, og jeg skal finne fram flere av lyktene og telys-holderne mine. Det er så fint å kunne tenne lys inne når det blir mørkere ute.

Ukas gjøremål:

1. Bestille/lage julekort
Hvis du har tatt bilde selv som du skal bruke til julekort, så er tiden inne til å sende det inn og få julekortene ferdig. Skal du lage julekort selv, så lag noen kort denne uka her.

2. Adventskalender
Nå går det veldig fort til desember kommer, så det er på tide å tenke litt på adventskalenderen. Skal du kjøpe? Eller lage? Det finnes så mange gode ideer for kalendere man kan lage selv nå.

3. Kjøp eller lag noen julegaver
Kjøp eller lag noen gaver denne uka her, også. Jo flere man får unna før advent, jo mindre stress får man når desember kommer.

Lykke til med ukas gjøremål! 🙂

Tips:
Nille har ruller med julegavepapir til kun 1 kr pr stk, maks 5 ruller pr kunde. Det var faktisk ganske fine motiver!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *