En dag igjen

I morgen er det desember, og da braker det løs. Snuppeluppen har stått og sett på adventskalenderen flere ganger i dag. Hun synes det er stor stas med alle pakkene, men uttrykte allikevel «Men Mor, jeg har jo ikke fått en kalender til å ÅPNE». Ja takk, begge deler, med andre ord…

 Kan du skimte kalenderen bak alle pakkene?

Jeg visste at det var en kald dag, da jeg våknet og så frostrøyken som stod opp fra Mjøsa i dag tidlig. Men det er bare å kle på seg ordentlig, så går alt bra. Med ved som knitrer i ovnen og lys som er tent, så har adventstemningen senket seg over oss, i kveld også. Eldstesnuppa har kost seg på bokkafé med Oldemor i kveld, og det var stor stas. Snuppeluppen har i grunnen ligget på sofaen under et teppe siden vi kom hjem. Hun var så sliten i dag.

 
 
 

One thought on “En dag igjen

  1. Koselig med kalender og pakker!
    Her kom det leverte en pakkekalender på døra i dag! Tante Anne har brukt tid og energi på å lage en til Amalie!! ♥♥♥ Så nå blir det spennende om de får være i fred .. hihi!
    Mor slo til med en sjokoladekalender..hihi!!

    Go' ventetid!!
    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *