På sidelinja

Noen ganger må man bare kaste inn håndkleet og holde senga, samme hvor lite man liker det. Jeg trodde jeg hadde alt under kontroll fram til helga, men når kroppen protesterer vilt så er det ikke annet å gjøre enn å bli liggende. Og så kom Snuppeluppen og fortalte at hun ikke var i form. Så da lå vi der da, begge to; med feber og forskjellige «vondter». Det er ikke mye moro å være syk.

Det passer jo heller aldri å bli syk, ikke på noen som helst måte. Møter på jobben, og jentene som skal til Lillestrøm igjen. Heldigvis ordnet det seg slik at vi begge henter jentene denne helga, i stedet for å bringe dem. Så da blir det hentetur på Lillestrøm på søndag i stedet for å måtte lete etter noen som kunne følge dem i dag. Og godt er det! 🙂

Du vet du har feber når du tar en sjokoladebit og den smelter mellom fingrene dine!…

Det er forresten ikke noe moro å være syk når man ikke har noen til å stelle med seg. Får bare satse på at Askeladden er både glad i naturen, musikalsk, god til å lede i dansen, og flink til å gi litt TLC
– når han dukker opp på døra mi, en vakker dag… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *