100 ting på 100 dager – uke 1


Gamle interiørblader, som bare har ligget i hylla i flere år, de går i papirdunken. Scrappeblader og juleblader jeg skal bruke igjen beholder jeg.

For å gjøre oppgavene overkommelig i disse travle tidene, så har jeg delt inn listen i grupper og tar 5 punkter hver uke. Jeg tar en oppgave hver hverdag, så har jeg helgene til andre prosjekter hjemme. Hvis du vil dele inn listen annerledes, så finner du hele listen her.

Her er ukas 5 oppgaver:
1. Gamle blader
2. Gamle oppskrifter
3. Gamle sminkeprodukter
4. Gamle hårprodukter
5. Gamle hudpleieprodukter

Sorter ut alt du ikke bruker, alt som er gammelt, ødelagt og utdatert. Ta vare på det som betyr noe for deg, og det som du bruker. Alt annet kan vi kvitte oss med og frigjøre plass. Husk å donere bort og resirkulere det du kan, for å spare miljøet.

Ved å sette fokus på en ting hver dag, så blir ikke oppgaven så stor. Mange gruer seg for å sette igang med en slik opprydding, fordi de synes mengden og inndelingen av oppryddingen blir vanskelig. Vi tar ett og ett punkt sammen, og ett steg om gangen.

Etter hvert som dagene går vil vi få bedre plass til de tingene vi liker å bruke, og bedre tid til å bruke dem. Jeg gleder meg for eksempel til å få bedre plass til hobbymateriell og bakesaker.

Legg gjerne ut bilder på Instagram med taggen #100ting100dager, slik at andre kan bli inspirert av din framgang.

Lykke til med ukas gjøremål!


Jeg har plukket ut de bladene jeg skal beholde.


Noen blader må man jo bare ta vare på.

2 thoughts on “100 ting på 100 dager – uke 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *