«Sister Act» på Chateau Neuf

Er du glad i å gå på teater? En gang hver høst pleier vi å dra inn til Oslo for å få med oss en forestilling. Det har vi gjort siden jentene var små, og det har vi fortsatt med siden. Det ble et opphold under koronaen, men i år skulle vi endelig få med oss en slik opplevelse igjen. Årets valg falt på musicalen «Sister Act».

Har du sett filmen fra 1992, med Whoopi Goldberg i hovedrollen? Den handler om show-sangerinnen Deloris Van Cartier, som må gjemme seg i et kloster for å slippe unna mafien. Der tar hun over rollen som kordirrigent og får det lite musikalske nonnekoret til å rocke skikkelig. Nå er altså filmen blitt til musical, og siden vi elsker filmen og sangene fra den, så gledet vi oss stort til å få oppleve den.

Rollen som Deloris innehas av Anna-Lisa Kumoji, som har med seg bl.a. Ingeborg Walther, Mia Gundersen, Kevin Mbugua, Hilde Lyrån, Tom Sterri og flere kjente ansikter.

I går var vi på Chateau Neuf og fikk med oss dette fantastiske showet. Det var herlige sanger, masse flott dans og skuespillere som virkelig strålte i sine roller. Har du ikke sett showet enda, så må du gripe sjansen og kjøpe billetter nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *