Fotballgolf på Lesjaskog

Hvis du har kjørt bil over Lesjaskog, så har du sikkert sett skiltet for fotballgolf ved Øyom park. Her finnes i tillegg både frisbeebane og crocketbane, og en flott gapahuk med grillmuligheter.

Fotballgolf er en morsom aktivitet for hele familien. I stedet for golfballer brukes fotballer, og i stedet for golfkøller bruker man bena. Ellers foregår alt på samme måte som golf; det gjelder å få ballen i hullet på færrest mulig spark. Man trenger ikke være fotballspiller for å være med på en runde, alle kan klare dette.

Fotballgolf-banen har 12 hull, med varierende vanskelighetsgrad. Det er satt opp startsteder for både voksne og barn ved hvert hull, så alle kan være med på moroa.

Pål Mølmen har laget et flott aktivitetsområde, som er flittig i bruk hele sommeren av både hyttefolk og fastboende. Vi er heldige og er nærmeste nabo til fotballgolfen, så vi bruker den så ofte vi kan mens vi er på hytta. Med årskort kan banen benyttes så ofte man vil, hele sesongen. Vi er flittige brukere hele sommeren og i høstferien. En runde med fotballgolf anbefales virkelig.

God tur og god fornøyelse!

One thought on “Fotballgolf på Lesjaskog

  1. Et veldig flott område for hele familien!! Nydelig å bare gå tur i også!!Prøver du alle aktivitetene og tar med mat, kan dere kose dere der hele dagen!! Mormor Kari

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *