Tilbake til kreativiteten

Ei herlig helg er bak oss, og det er nye uke og nye muligheter. Selv om det var en forholdsvis grå høstdag, så har energien vært helt på topp. Jeg ga meg i kast med malingen igjen etter jobben, og ble nesten ferdig med en av veggene i yttergangen. Da fikk jeg tømt det malingspannet, og kan gå ut og kjøpe et nytt i morgen. Det er mer moro med nytt spann; da ser man bedre hvor mye man har malt! Framgang er god motivasjon… 🙂

Jeg føler meg kreativ på andre måter, også. Det skal ikke bli lenge før jeg scrapper igjen, nå. Når kveldene blir mørkere, så kjenner jeg at det begynner å krible litt i fingrene igjen. Og det er et godt tegn! Forumet skal nærmest bli et familieanliggende, så snart er vi «back in business», der også. Det blir godt å dele ansvaret med noen, og godt å ta et ordentlig skritt tilbake inn til de fantastiske rosa damene!

Kreativ må man visst også være hvis man skal vinne den store konkurransen. Jeg har lagt hodet mitt skikkelig i bløt. Det er viktig å ta i bruk de virkemidlene jeg kan, og jeg har absolutt noen ideer. Jeg nådde fram til mange venner på Facebook i kveld, og det er jeg utrolig takknemlig for! Jeg setter så stor pris på all støtte; jeg blir rett og slett rørt over alle som hjelper til.

Kjære venner og familie; «Team Isabel» ligger på 2. plass i Dots-konkurransen, og vi trenger flere poeng. Hvis noen vil sende sms «Dots» til 2229 og donere koden til laget, så setter jeg stor pris på det (det koster 1 kr). Hver kode = 100 poeng. Man trenger altså ikke kjøpe kjeks-pakker for å være med, og man kan sende en sms pr uke. Jeg lar ingenting være uprøvd for å vinne dette for Isabel, og jeg er evig takknemlig til alle som allerede har donert poeng så langt! ♥

One thought on “Tilbake til kreativiteten

  1. Gøy med oppussing og maling, men jammen tar det på og…! 😉 Men alltid stas og åpne et nytt malingsspann, da!

    Kjempekoselig å høre at dere har funnet en god løsning for forumet, og ikke minst at du kommer til å gi deg i kast med scrappinga igjen!! Vi har savnet både deg og kunstverkene dine inne på de rosa sidene!

    Og javisst skal vi gjøre det vi kan for at dere skal vinne den konkurransen!! :))) Dette SKAL vi få til!

    *klem*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *