Den lille sorte

Jeg har vært på salg! Er det noe som gjør meg glad, så er det selvfølgelig litt shopping. Jeg er da tross alt jente… ;o)

Det er alltid veldig moro å shoppe til jentene mine, for de blir så glade når de får noe nytt, så det blir som oftest de som får nye klær, og de koser seg virkelig når de får være med på shopping.

Alle har vi vel våre favoritter når det gjelder å shoppe; det må jo være en av de tingene som kvinner og menn har til felles?… Sko, musikk, scrappesaker, vin, bøker, verktøy, TV – ja hva liker du? Jeg synes det er moro å shoppe skjørt og kjoler. Det er viktig å ha valgmuligheter; et skjørt i enhver lengde og til enhver anledning. Jeg går veldig mye i skjørt da, både sommer som vinter, og både på jobb og privat. Nå er det ikke slik at jeg løper rundt på kjøpesentrene og shopper skjørt og kjoler støtt og stadig; jeg er ikke en av dem som tror på «retail therapy» (altså shoppeterapi). Men innimellom må man bare ha noe nytt, og da er det moro med en liten shopperunde. 

H&M har noen ordentlige kupp noen ganger i året, der alt på stativene koster 50 eller 100 kr. Er man først på shopping så må man jo bare se over slike stativer, for man kan komme over noen godbiter. Jeg har lenge ønsket meg en liten sort kjole, men har ikke kommet over noen som jeg har falt ordentlig for… før nå. Der hang det plutselig en lekker liten sak på stativet, og til den nette summen av bare hundrelappen. Og den passet perfekt! Så den måtte jeg jo bare kjøpe. Man må jo bare det når alt klaffer slik.

Det gjenstår jo å se når jeg skal få brukt den da, men det må vel dukke opp en eller annen anledning, får jeg håpe. Nå henger den i alle fall pent i skapet og venter. Den lille sorte, med lekker veske og høye hæler til… Jeg er klar! ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *