Jeg elsker musikk!

Musikk er den tingen i livet jeg ikke kan leve foruten. Den er en veldig viktig del av meg og den jeg er. Og den er alltid der; den forsvinner ikke. Musikken har en fast plass i mitt daglige liv. Jeg hører konstant på musikk; på iPoden min, på PCn, i bilen… Det er ikke tilfeldig at iPoden min er min favorittting, for den er flittig brukt. Den har jeg med meg overalt. Jeg er helt avhengig av musikk, og det innrømmer jeg ærlig. Skulle jeg ha skiftet yrke i dag, så hadde jeg blitt musikklærer.

Det beste med musikken er at samme hvordan jeg føler meg, så kan jeg finne en eller annen sang eller melodi som passer til den sinnsstemningen jeg befinner meg i. I musikken finner jeg ro og styrke, og ikke minst masse glede. Jeg kan roe meg ned med rolig musikk, lytte til de nydeligste tekster, og danse i vei til herlige rytmer. Det finnes musikk for enhver smak, og selv er jeg ganske «altetende». Jeg liker det meste.

Jeg har spilt piano og andre tangentinstrumenter siden jeg var lita, og jeg synes det er deilig å kunne sitte og spille. Og så elsker jeg å synge! Jeg sang i kor gjennom hele ungdomstida, og nå er jeg med i et flerkulturelt kor prosjekt som skal delta på Internasjonal Uke senere i denne måneden. Det er utrolig moro! Jeg synger masse når jeg er alene også, og ikke minst sammen med jentene mine. I sommer da jeg kjørte ned igjen fra hytta alene, så oppdaget jeg at jeg kan synge i 28 mil uten å bli sliten i stemmen. Det er et helt ubrukelig faktum om meg, som ikke passer inn på noen CV, men som egentlig er ganske morsomt i seg selv. Det er viktig å ikke ta seg selv så høytidelig!…

Innimellom har jeg tatt meg selv i å ønske at livet mitt kunne vært mer som en musical, der alle stopper opp i det de driver med og bryter ut i sang og dans. Hvem har vel ikke ønsket å kunne være Troy eller Gabriella i High School Musical? Det kan jo være delvis fordi jeg har to jenter som elsker disse filmene, men jeg har faktisk uttrykt dette høyt til vennene mine… Og når stemningen er riktig og jeg er i det rette humøret, så bryter jeg faktisk ut i sang innimellom – og det gjelder særlig når jeg er sammen med en «likesinnet» venninne. For er det noe som gjør meg i godt humør så er det å synge – høyt! Man skal ikke være redd for å synge så andre hører det, for å synge er herlig. Syng og vær glad!

For meg er dette en kjærlighet som aldri dør…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *