Det er helg

Det er fredag, og helgefølelsen kommer snikende. Den kryper inn over kropp og sjel, og legger seg over meg som et varmt teppe. Endelig en sjanse til å slappe av og kose seg, uten å måtte tenke på å gå på jobben i morgen…

Det har vært en veldig lang dag, som noen fredager blir, og jeg kjenner at jeg er sliten. Det skal bli godt å legge seg ned og bare la tankene flyte; tenke på noe deilig og la drømmene innhente meg. Og sove. Sove godt! Når gode ting skjer, så er det mye enklere å sove.

Alt blir så mye lettere når man får en god natts søvn. Da er utfordringene i hverdagen lettere å takle. Jeg hadde bare satt meg et nyttårsforsett for dette året her, og det var å kvitte meg med alt stresset i livet mitt. Jeg er litt slik at jeg sover dårlig når det blir mye stress, så derfor blir det alltid viktig å finne måter å rydde det unna på. Jeg har lyktes veldig godt med det, med unntak av på ett område, og det jobber jeg veldig med å endre på. Jeg trenger nemlig noe nytt; nye utfordringer. Noe jeg kan glede meg til å gå til. Det ønsker jeg meg veldig, og jeg holder fast ved tanken om at min tur kommer…

Jeg har tent et lys, og lar den rolige stemningen omfavne meg helt, mens jeg sakte men sikkert innser hvor deilig det skal bli å reise til Drømmeland. Der kan alt skje… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *