Nymåne

Ja ikke akkurat her i kveld da… men på kino. En hyggelig jentekveld med god mat og premiere på «New Moon».

Stakkars Bella Swan som må velge mellom en vampyr og en varulv. Livet er ikke lett for noen! Og jeg som trodde at jeg hadde problemer på kjærlighetsfronten. Sa jeg problemer? Utfordringer, mener jeg så klart. Utfordringer!… ;o)

Du skulle bare ha hørt gispet som gikk gjennom salen da 500 jenter så Jacob Black rive av seg t-skjorten! Det var formelig så jeg kunne høre fellespulsen i salen stige flere hakk, der pikehjertene dunket vilt i takt… Det var nok filmens absolutte høydepunkt, ja. For mange.

Selv om månen ikke smiler ned på oss, så er det blitt helt stjerneklart ute. Ta deg en tur ut hvis du ikke har lagt deg ennå og bor på disse kanter av verden. Stjernene blinker lyst og blidt til oss i kveld. Jeg har vært ute, og skal snart ta kvelden.

God natt og drøm søtt!… :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *