Med blanke ark

Så er katta sluppet ut av sekken; jeg har informert omgivelsene om de umiddelbare fremtidsplanene mine. Ja, for de er umiddelbare. Ting skjer fort nå. Det er mange nok som skal vite om det som skjer; mange som skal involveres i prosessen. Og alt faller på plass.

Når man bærer med seg to små jenter i livet, så er det ikke bare å pakke opp og dra på dagen. Men dette er en utfordring jeg med glede går løs på! For jeg vet at alt kommer til å bli så godt. Alt kommer til å ordne seg.

En helt ny start. Blanke ark; som vi kan skrive og tegne på akkurat som vi vil. Tegne og male vår egen fremtid!

Dette blir noen følelsesmessige dager, for en som blir så lett rørt som meg. Det har jeg allerede merket. Så jeg har ikke latt meg selv tenke ordentlig på å flytte fra de nære og kjære som jeg har her… ikke ennå. Den dagen kommer fort nok allikevel.

Jeg flytter ikke fra. Jeg flytter til… 🙂

Life is a highway
I wanna ride it all night long
If you’re going my way
I wanna drive it all night long

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *