Love actually…

… is all around. I dag har jeg følt så mye kjærlighet at jeg har blitt rørt. Følt tårene presset på gang på gang; ikke fordi jeg er lei meg, men fordi menneskene rundt meg bryr seg om meg.

Det er ikke like lett å fortelle alle at jentene og jeg skal flytte. Jeg må liksom ta det steg for steg, når sjansen byr seg. Og reaksjonene er mange. Vet du hvor godt det er å vite at noen er glad i jentene og meg; at noen ønsker oss lykke til og vil at vi skal ha det godt? At noen forteller meg det, enten det er ansikt til ansikt eller på nett? Det føles ubeskrivelig trygt, og fyller hjertet mitt med en dyp glede og takknemlighet. Det er så godt å kunne gjemme på slike stunder.

Jeg er så takknemlig for gode venner!

I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

Dere bærer meg. Dette er en hyllest til dere…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *