Tilfeldigheter eller en plan

Jeg vandrer på en ubrukt og særdeles ukjent sti. Ingen dag er lik den neste. Man vet aldri hva som venter bak neste sving. Veien videre blir til mens vi går. Det er noe av det som er spennende i Livet!

Vi søker vel alle spenning på vår egen måte. Jeg har ikke tenkt å kaste meg på noen form for ekstremsport i den nærmeste fremtid, men jeg har noen punkter på «listen» min som jeg har tenkt å få krysset av om ikke altfor lenge. Noen ønsker som jeg håper å få oppfylt; noen drømmer som jeg holder fast ved og ikke kan gi slipp på. Ting jeg skal klare å få til, fordi jeg har lyst! Og det er ikke noe som gir bedre motivasjon enn det…

Hvis du kunne velge mellom å vite hva som skulle skje i morgen eller ei, hva ville du velge? Tryggheten som det å vite kan bringe, eller spenningen ved å ikke vite?

Består livet av en plan eller er det tilfeldighetene som råder?…

Jeg fortsetter innover stien, og lurer på hva som venter på den neste lysningen i skogen. Det eneste som kan gjøre turen langs den ukjente stien bedre, er noen å vandre sammen med.

You’ve seen what you like
And how does it feel for one more time

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *