Endelig…

Nå kan jeg slappe av. Helt og holdent. Huset er mitt! Dermed falt den siste brikken på plass i puslespillet. Et nytt hjem venter på oss, på den andre siden; venter på at vi skal komme dit og gjøre det vårt. Åh som jeg gleder meg!!!

Jentene skal selv få plukke ut hvilken farge jeg skal male rommene deres med. «Rosa» sa lillesøster, «turkis» sa storesøster. Det var nesten så jeg kunne ha spådd det på forhånd, for det kom ikke overraskende akkurat. ;o) Så nå er det bare å ta turen innom en byggvareforretning og kikke på malingsprøver.

I kveld lar jeg alt ligge, for nå skal jeg bare slappe av og kose meg. Ligge på sofa’n, sette på litt god musikk, surfe litt på nettet. Bare gjøre alt og ingenting. For det synes jeg faktisk at jeg har fortjent nå. Jeg har fått veldig mye på plass på ganske kort tid. Det er nok sant; det ordner seg for snille jenter… ;o)

I’m going to make this my own moon landing.
I’m going to give this the best that I’ve got…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *