Når dagen er god

Når dagen er god er allting godt. Jeg har hatt første dagen min i den nye jobben, og jeg ble tatt så godt imot. Det er lenge siden jeg har hilst på så mange hyggelige mennesker på en og samme dag! :o)

Det var med noen få sommerfugler i magen at jeg la i vei i dag tidlig, etter å ha levert jentene hos besteforeldrene sine. Jeg var naturligvis litt spent, samtidig som jeg gledet meg masse. Det ble så som så med søvnen i natt, slik det gjerne blir før man skal i gang med noe nytt, men det gikk så fint; akkurat som jeg trodde det ville. Jeg føler at det blir et godt sted for meg, med masse utfordringer og nye muligheter. Og det er så godt å tenke på.

Nå venter jeg spent på morgendagen, for da får jeg vite om jeg får huset eller ikke. Det blir julegaven sin det, hvis alt ordner seg der.

Dear Santa, I’ve been good this year… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *