Gledelig jul

Julen er en av årets store gleder, for både store og små. Den forsvunnede julestemningen fant meg til slutt; under «Deilig er jorden» i kirka på julekvelden. Og det er jeg så veldig glad for. Det gjorde sitt til at jeg ble i ordentlig julehumør, slik at julekvelden ble en fin aften, spesielt for jentene. De koste seg veldig, begge to.

Nå sitter jeg her nesten i mørket, med bare levende lys rundt meg, i tillegg til juletreet som skinner så fint. Jeg prøver å se på film, men tankene mine er visst et helt annet sted i kveld. Så jeg får ta filmen i morgen i stedet, tror jeg.

Jeg håper at du fikk akkurat det du ønsket deg til jul, og at resten at julehøytiden vil bringe deg ro og mye glede. Slik at det blir en virkelig gledelig jul.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *