Et ønske om å bli sett

Jeg føler meg med ett så fri. Det er som om et slør har blitt løftet og jeg kan se klart igjen. Jeg tror frihet er en indre tilstand; noe som ligger inni hver enkelt. Det er vanskelig å definere; akkurat som det er vanskelig å definere lykke. Det er mange som forsøker å gjøre nettopp det, men hva som gjør oss lykkelige blir en veldig subjektiv oppfatning. Det som gjør meg lykkelig trenger ikke gjøre deg lykkelig. Du må selv definere din egen lykke.

Jeg har trukket pusten dypt og tenkt nøye igjennom livet mitt på nytt. Igjen ender jeg på de enkle gledene. Det er de som gir meg mye. Jeg går inn i dagen med veldig få forventninger, men jeg vil alltid ha forhåpninger. Håp om at det finnes en der ute som ønsker å finne akkurat meg. En som ønsker å dele av seg, slik som jeg ønsker å dele av meg. En som ser meg som jeg er, og som synes jeg er verdt å tilbringe tid sammen med. Fordi jeg fortjener det! Ja, jeg synes faktisk at jeg gjør det. For jeg har mye å tilby, til den som ser meg. Virkelig ser meg… Jeg ønsker bare å bli sett.

Så jeg strekker ut armene, lukker øynene og kjenner vinden blåse imot meg. Jeg er klar for å ta imot det livet måtte by meg. For hvem vet hva vinden kan blåse med seg, i min retning?… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *