Hjem, kjære hjem

Ja, nå er det ikke lenge igjen. Om to dager flytter vi inn i det nye huset. Åh, som jeg gleder meg! Jentene gleder seg også veldig mye. De snakker om og planlegger hvordan de skal ha rommene sine. Malingen er plukket ut, så det er bare å sette igang å male så fort vi får overlevert nøklene. Vi har jo kjørt forbi det hver dag nå, siden det ligger rett ved den nye skolen deres. Og de kaller det huset «sitt».

Dagene går veldig raskt når man flytter. Det er så mange detaljer som opptar hodet at tankene innimellom må vike plass for malingsprøver, gulvplater og nye møbler. Og det er nok bare sunt tror jeg, for tanker har jeg nok av… Der er det visst en utømmelig kilde; de bare fortsetter.

Det har ikke blitt mye papirhobby på meg det siste året, men nå får jeg kost meg med farger og design på en annen måte. Det er så deilig å få være skikkelig kreativ. Da koser jeg meg veldig.

Bare to dager igjen. Under 48 timer, faktisk… Ja, jeg gleder meg! Masse!!! 🙂

One thought on “Hjem, kjære hjem

  1. ÅÅÅ så koselig at det går mot overtagelse!!! Supert!!! Og skjønner jo at jentene gleder seg!!! Kose dere fram til da.. og da!
    KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *