So far, so good…

Ja, så har jeg faktisk blogget i 100 dager. 100 dager med mange gleder og tanker, og ikke minst følelser. 100 dager som har inneholdt en del store forandringer, både for meg og for jentene mine. Gode forandringer; jeg har tatt imot dem med åpne armer og ønsket dem velkommen.

Det har vært en veldig bra start på det nye året. Jeg har sett at det er et mulighetenes år; jeg føler på meg at 2010 kommer til å bli et veldig godt år for jentene og meg. Det er med nye forhåpninger og litt god kribling i magen at jeg går de neste ukene og månedene i møte. Hvem vet hva tiden som kommer vil bringe med seg?

Jeg setter så utrolig stor pris på alle dere som leser bloggen min. Det betyr veldig mye å vite at noen tar seg tid til å lese det jeg skriver. Jeg er så takknemlig for det. Jeg vet at jeg har brukt denne tidligere, men den er så fin. Dette er min hyllest til dere alle… 🙂

My wish for you
is that this life becomes all that you want it to.
Your dreams stay big, your worries stay small;
You never need to carry more than you can hold.
And while you’re out there getting where you’re getting to,
I hope you know somebody loves you
and wants the same things too.
This is my wish.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *