Ut fra det gamle, inn i det nye

Ja, så er vi altså i hus. Nytt hus! Mitt hus! Og det gikk utrolig fint. Til og med pianoet fikk vi inn uten problemer, og det var jeg litt spent på. Takket være noen gode hjelpere, en stor lastebil og to flinke, innleide flyttekarer, så gikk alt som på skinner. En bedre start kunne jeg ikke fått.

Noe er satt på plass i dag, mens resten er stablet i esker og på det ene soverommet. Mitt soverom. Mitt nye soverom! To av soverommene har vegg-til-vegg tepper, og de må bare ut. Jeg skal legge nytt gulv der, så i morgen tar jeg fatt på teppet som ligger på det soverommet eldstesnuppa skal ha. Og på mandag skal jeg gå igang med grunning. Hele huset skal grunnes; jeg skal male alle rommene. Ja, det blir en del arbeid, men det spiller ingen rolle. Jeg pusser gjerne opp – for det er mitt og jeg skal bo der!

Åh, det er så deilig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *