Deilige følelser og gode tanker

Nå sitter jeg her i min nye stue, og ser ut over Mjøsa og alle lysene som skinner nede i byen. Det er en nydelig utsikt. Det er fantastisk deilig å sitte her og vite at dette er mitt hus. Her skal jeg bo. Her skal jentene og jeg skape vårt nye hjem. Jeg kikker meg rundt og ser på det som skal gjøres, men det jeg ser er ikke all oppussingen; jeg ser alle mulighetene. Det kommer til å bli så fint når det blir ferdig!

Jeg har hatt noen fantastisk gode hjelpere som har ordnet mye for meg i dag, også. Det er jeg så takknemlig for! Mye er ordnet på kjøkkenet, og teppet på det ene soverommet er allerede revet ut. Så i morgen setter jeg igang med malingen. Det er godt å se at ting kommer på plass, litt etter litt.

Det har vært en veldig god dag på andre måter, også. Jeg sitter her med en deilig følelse; fylt med gode tanker. God kribling og masse flagrende sommerfugler i magen… Deilig, deilig… Rett og slett. ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *