Kunsten å overraske

Det er moro å kunne overraske noen. Jeg pleier å overraske jentene innimellom. Da finner vi på noe hyggelig eller morsomt. Noe litt utenom det vanlige i hverdagen. De synes det er helt topp, naturligvis. Jeg blir veldig glad selv når de blir glade. Det er en sånn vinn-vinn situasjon for oss alle tre. Det skal ikke så mye til for å lyse opp dagen deres. Sånn er det vel med de fleste av oss. Vi liker at uventede gode ting skjer.

Det er moro å bli overrasket selv, også. Ordentlig overrasket, på en god måte. Jeg elsker det når det skjer. Tenk at noen kan si eller gjøre noe som forandrer en ganske ordinær situasjon til noe helt utrolig. Noe som gjør at jeg sitter der stum; målbundet. Det er nemlig ikke alle som klarer det; jeg blir svært sjelden svar skyldig. Men innimellom skjer det, og det er herlig. Jeg skulle ønske jeg kunne bli overrasket slik hver dag… ;o)

Kunsten å kunne overraske – det er en god egenskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *