En hyllest til mormor

Jeg er så heldig; jeg har verdens beste mormor! Hun er omtenksom og snill, og har alltid tatt imot oss med åpne armer. Er det et sted jeg alltid har følt meg hjemme, så er det hos henne. Hun har vært en veldig god støtte i tiden som har gått.

Rett før jul fylte Mormor 80 år. I anledning fødselsdagen hennes så er hele familien samlet på et hotell på Toten, med stort og smått. Barn, barnebarn og oldebarn. Her befinner jeg meg i skrivende stund, midt i et snødekket vinterlandskap.

Det er veldig koselig å møtes slik, for det gjør vi altfor sjelden. Jeg kjenner at jeg blir litt nostalgisk. Da vi barnebarna var små, så møttes vi alltid hos Mormor 1. juledag. Vi visste alltid at den ene dagen i året, så skulle vi være sammen alle sammen. De middagene husker jeg ennå. Veldig godt. Vi var også samlet hos henne ei uke i sommerferien. Da var vi på «morbestefarmor-uke». Hun er både mormor, bestemor og farmor. Og nå også altså oldemor. Og hun fortjener en liten hyllest! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *