Endelig framme!

7 timer i bil. Nesten Mjøsa rundt, og litt til. Men jeg kom fram til slutt. Til Geilo. Her skal jeg være i hele helga. Det har jeg gledet meg til hele uka nå. Helt siden forrige helg. Hver dag har vært en nedtelling. Det er så herlig å ha noe godt å se fram mot. Og nå sitter jeg endelig her. Akkurat nå.

Det brenner på peisen. Maten står snart på bordet. Levende lys er tent rundt omkring. Ute skinner månen fra en skyfri nattehimmel, og lyser opp fjellene rundt. Stjernene titter ned. Og nydelig musikk strømmer ut fra høytaleren. Musikk som grep meg, både med tekst og melodi. Her sitter jeg og bare koser meg.

Ei hel helg. Akkurat her. Akkurat nå. Midt i livet, med herlige muligheter… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *