Musikk på fjellet

Hvis noen for 3 uker siden hadde sagt at jeg skulle stå i et musikkrom på en skole på Geilo og spille piano og synge duetter en lørdagskveld, så hadde jeg ikke trodd dem. Men det har jeg faktisk gjort nå i kveld.

Jeg liker å synge og spille. Musikk er en veldig viktig del av livet mitt. Synge gjør jeg stort sett hele tiden, men spille piano har det ikke blitt så mye av de siste årene. Da jeg var lita spilte jeg hver eneste dag. Og jeg synes fortsatt det er kjempemoro, selv om jeg er litt ute av trening. Og da å få lov til å synge sammen med en som er utrolig god til å improvisere både på pianoet og med stemmen; ja det var rett og slett supert. Jeg elsker å synge!

Overraskelsene står virkelig i kø for tiden. Og det er så herlig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *