Mot helg

Atter en kveld befinner jeg meg foran det store vinduet, skuende utover byen og alle lysene. I dag har jeg hatt en rolig dag, og det kjenner jeg at jeg trengte. Nå sitter jeg her med fornyet energi og styrke.

Jentene har vært veldig flinke i dag. Jeg tror storesøster endelig har fått øynene opp for belønning i form av ukepenger når hun hjelper til. Jeg har lokket med det mang en gang før, men uten særlig hell. Det ender som regel opp med at jeg må gjøre alt selv. Men i dag var hun veldig hjelpsom. Det var nesten som om hun hørte kronene rulle inn, mens hun utførte forskjellige gjøremål. Lillesøster sa bare at hun trengte ingen penger, så hun ville heller se på TV!… De er to vidt forskjellige individer, snuppene mine.

Nå sitter jeg her og bare gleder meg til helga. Bare en soving til, så er det fredag… igjen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *