Det glade budskap

Innimellom tenker jeg at jeg har lyst til å reise ut i verden for å gjøre en innsats. Virkelig få lov til å hjelpe noen, på en eller annen måte. Mange mennesker gjør nettopp det; de reiser ut eller reiser rundt. De sprer sitt gode budskap, og ser at det hjelper. Det må være en god følelse å se at noe man gjør er til nytte for andre. Være der nøden er størst. Se virkningen, forandringen.

Samme hvor forlokkende den store verden er, så har jeg jo innsett at det mest praktiske i min situasjon er å kunne få hjelpe noen her på min lille kant av verden. Så jeg har satt meg det målet for 2010 å gjøre mitt aller ytterste for å være en god mor, en god venn og et godt medmenneske.

Mitt lille budskap er å holde fast ved det enkle. Når dagen er grå og det kjennes vanskelig å finne noe å glede seg over, så hold fast ved de enkle gledene… det er ofte de opplevelsene som gir oss mest. 🙂

Spre glede, fred og kjærlighet.
Vær til inspirasjon og motivasjon.

Det oppdraget gir jeg meg selv… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *