Når kvelden kommer

Noen kvelder føler jeg meg tom. Rett og slett tom. Tømt for det meste av følelser og krefter. Og ikke på en vond måte heller. Det føles bare som om jeg har fått utløp for alt det som lå på lur inne i brystet. Det er en god slags tomhet.

Det har vært en lang dag på mange måter. Mye har skjedd i løpet av dagen. Mange følelser har vært i sving. Noen dager er det slik. Det går litt opp og ned med følelser og humør. Da merkes det ekstra godt at kvelden kommer. Alt blir forsterket. Alle følelser og tanker blir større på en måte. Alt blir mer intenst.

Snart kommer natten, og roen inntar kroppen min på nytt. Hjertet banker videre, med enda sterkere hjerteslag enn tidligere. Hodet er fylt med mange tanker. Tanker som jeg tar med meg inn denne vinternatten. Sterke følelser er i sving. Sterkere enn på lenge…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *