Glade farger

Jeg er en ganske kreativ sjel. Alt som har med farger og design å gjøre er veldig spennende. Jeg liker å leke med farger. Det finnes så mange spennende fargekombinasjoner man kan boltre seg med. Og fargelære kan man bruke til så mangt, ikke bare i hobbysammenheng. Det kan også brukes i hverdagen. Jeg liker å omgi meg med glade farger. Glade farger gjør meg i godt humør.

Fotografering er også veldig spennende. Jeg synes det er så moro å ta bilder! Man får liksom et annet blikk på verden når man kikker gjennom kameralinsa. Når jentene og jeg er ute på noe, så går jeg alltid med kameraet over armen. Det evige håpet om å få tatt et blinkskudd, som kan forevige et eller annet godt minne. Ta vare på det øyeblikket som er der og da.

I kveld har jeg sittet og sett igjennom tusenvis av bilder fra de siste årene. Mens jeg gjorde det, så merket jeg at lysten til å være kreativ igjen ligger på lur. Det har blitt mindre fotografering i året som har gått. Det hadde vel stor sammenheng med at scrappelysten forsvant. Men nå tror jeg det er håp! For i kveld merket jeg at jeg fikk lyst til å leke med farger igjen. Og den følelsen skal jeg ta vare på! 🙂

Et gammelt favorittbilde av minstesnuppa

One thought on “Glade farger

  1. Du er fantastisk flink med farger, Marit, der har jeg ingenting å stille opp med… Kanskje vi skulle prøve oss på litt scrapping igjen sammen en dag? Det har vært ganske stille hos meg det siste halve året også, men jeg merker at jeg også savner det nå! Minner meg forresten om at jeg lovde å invitere til et mini-scrappetreff i stua vår! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *