Mor sin dag

Morsdag, Valentine’s Day og Fastelavenssøndag. Alt på en og samme dag. I dag har det vel vært noe å feire for mange, rundt om i de tusen hjem. 🙂

Jentene overrasket meg på senga med kake og forskjellige kunstverk som de hadde laget i all hemmelighet. Det var stor aktivitet med høy hysj-hysj faktor før de skulle legge seg i går kveld. Jeg lot naturligvis som om jeg ikke skjønte noe av det de drev med!

Minstesnuppa deklarerte høytidelig at «I dag skal vi være slavene dine, Mor!» Det var nesten så jeg slo til på den. Det var veldig fristende. Tenk å ha to små slaver en hel dag, som bare ventet på å oppfylle hvert minste ønske fra meg. I et ørlite øyeblikk så jeg meg selv liggende på sofaen, mens jeg ble matet med druer, slik som i den gamle Antikken… Men jeg fortalte henne at jeg ville være veldig glad om jeg bare fikk litt ekstra hjelp. Det ville holde i massevis. Og hjelp fikk jeg.

Her er en ekte feelgood-sang, til ære for alle dere som har blitt feiret i dag. Og ikke minst til ære for alle dere som skulle ønske dere var feiret i dag, men som av en eller annen grunn ikke ble det. «Don’t stop believing! Hold on to that feeling!»… Opp og dans! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *