En god dag!

Det har vært en veldig god dag i dag. Jeg fikk en stor overraskelse på ettermiddagen, da jeg kom hjem fra jobb. Så overrasket som jeg ble da er det vel lenge siden jeg har vært, tror jeg. Og jeg elsker å bli overrasket! Ikke noe gjør dagen min bedre enn akkurat det. 🙂

Akkurat nå er jeg litt sliten, kjenner jeg. Det blir ofte et maratonløp på torsdagene, for å få alle ukas lekser ferdige for jentene og pakking av det de skal ha med seg bort i helga. Det er mange detaljer som skal på plass, og det har lett for å samle seg opp på torsdagene. Og når de er sent i seng, så blir det mindre tid til meg selv på kvelden. Men nå er det snart helg igjen! Og det gleder jeg meg veldig til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *