Herlige fredag

Nå var det utrolig godt med fredagskveld. En kveld helt alene. Bare meg! Det er faktisk veldig godt. Jeg kjente at jeg trengte det nå. Litt tid til meg selv og mitt. Alenetid er nemlig ikke oppskrytt. Noen ganger må man bare passe på å få litt tid til seg selv.

Jeg har tent lys og gjør absolutt ingenting. Det er så deilig! I kveld lar jeg oppussing være oppussing, og bare sitter rolig og hører på musikk og ser på TV. Heia Norge! Det er alltid moro med OL når vi vinner.

Hadde jeg hatt vinterferie nå, så hadde jeg pakket bilen og satt kursen mot hytta med en gang. Jeg lengter dit igjen! Tror jeg skal prøve å få til en tur dit så fort som mulig. Det frister veldig mye akkurat nå; jeg hører den lokke! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *