Snart helg

Og bare en dag til jeg får besøk av min Kjære. Som jeg gleder meg! Ja, jeg sitter her og rett og slett bare gleder meg. Det føles omtrent slik som det gjorde natta før julekvelden da jeg var lita. Når jeg tenker etter, så kan jeg i grunnen ikke huske sist jeg gledet meg så mye til noe som det jeg gjør akkurat nå. Det er en herlig følelse!

Følelsen av å glede seg til noe er noe jeg virkelig har savnet de siste årene. Jeg er en person som pleier å elske jula, men ikke engang i adventstida i fjor klarte jeg å lokke fram den følelsen. Den lå veldig godt gjemt. Men nå har jeg funnet den igjen; en overveldende sitrende gledesfølelse, som sprer seg fra magen og ut i hele kroppen. En forventning om alt det gode som vil komme.

Å ha funnet den manglende Brikken, som gjorde alt komplett…
Ja, jeg har det godt. Og jeg er så lykkelig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *