Jeg koser meg!

Helga er kommet og jeg har besøk av min Kjære. Det er fredagskos og livet er herlig!

De siste ukene har jeg snakket med noen mennesker som jeg ikke hadde snakket med på lenge, og de ønsket å høre oppdateringer på alle områder av livet mitt. Jeg har fortalt om nedturer og oppturer, gode og mindre gode ting som har skjedd. Det har vært nok av opplevelser og erfaringer gjennom de siste årene; mye å ta innover seg. Og det har jeg gjort. Alt har vært lærdom, på godt og vondt; ting jeg har tatt med meg videre.

Jeg har ikke hatt det så godt som jeg har det nå på flere år. Jeg kan ikke huske når jeg hadde det så bra sist. Livet er rett og slett herlig. Bedre enn dette blir det ikke.

Jeg blir helt rørt over alle som gleder seg sammen med meg. Det føles så godt å vite at noen unner meg glede og lykke. Når livet butter i mot, så kan man jo lure litt innimellom… da er det ikke alltid lett å se at man har rett til det. Men alle fortjener å være lykkelig! Husk det, hvis dagen skulle bli grå.

Ha ei herlig helg, alle sammen! 🙂

One thought on “Jeg koser meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *