Påskedrøm og drømmepåske

Påskefjellet lokker! Nå hører jeg hytta kalle. Det er bare 4 dager igjen til påskeferien starter, og jeg er klar som et (påske)egg. Herlige 10 dager der oppe. Det skal bli så godt! Lange, late morgener og deilige, rolige kvelder foran peisen. Strålende sol og nydelig skiføre. Ja, for jeg har så klart bestilt godvær!… Marsipan, sjokolade og påskeegg. Appelsiner og kakao på termos. Vi skal nok få med oss alt det som hører påsken til. Drømmepåsken bare ligger der og venter på oss.

Skiutstyret er klart, og Kvikk Lunsjen er stablet i kjøleskapet til vi skal dra. Snuppeluppen elsker Kvikk Lunsj, og når det koster under 14 kr for en 4-pack på Rema 1000, så er det bare å hamstre. Så kan vi kose oss med sjokolade på alle skiturene, uansett om de er av den korte eller den lange sorten. Vi skal nok klare å spise dem opp, tenker jeg. For det viktigste med påskeferien er å slappe av og kose seg. Og akkurat det akter jeg å gjøre, med min Kjære og med jentene. 🙂

Og skulle godværet svikte, så skal vi kose oss masse allikevel. For er det noe jeg er god til, så er det å utnytte dagene jeg er på hytta til avslapping og lading av batteriene. For det er ikke noe sted jeg klarer det så godt som når jeg er der. Der oppe er stillheten virkelig ikke oppskrytt. Åh, som jeg gleder meg!!!

Selv om den supre helga altså fikk en noe brå slutt i går, så er det ny uke og nye muligheter i dag. Jeg skal rydde opp. Og i morgen er det visning på leiligheta, så nå bare krysser jeg fingrene for at det blir fullt hus og stormende jubel. Jeg har fått en del tilbakemeldinger om folk som er interesserte, så forhåpentligvis er det et godt tegn. Jeg er kjempespent! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *