Gi bud!

I kveld har det vært visning på leiligheta. Det hadde vært mange folk innom, og helt fullt av biler på parkeringsplassen. Fem stykker hadde skrevet seg på lista, og to var veldig interesserte i å kjøpe. Så forhåpentligvis kommer det et bud om ikke lenge! Det er herlig å ha en flink megler som tar seg av alt, så jeg kan sitte på denne sida av Mjøsa og bare vente i spenning… For jeg er naturligvis skikkelig spent nå!

Påskeegg på jobben i dag og påskefrokost i klassa til snuppeluppen i morgen. Det dreier seg om påsken nå, og jeg driver nedtelling til jeg reiser på hytta. Jeg gleder meg så veldig til å komme opp ditt igjen! Og ekstra herlig blir det fordi jeg nå har noen å dele hele opplevelsen med. Det er så godt. Jeg føler meg så heldig! 🙂

Det har blitt litt stopp i oppussingen denne uka her. Jeg må prioritere påskeforberedelsene. Klær skal vaskes og pakkes, både til meg og jentene. Ski og annet utstyr må forberedes. Ja, det er nok å tenke på nå – på flere plan. Men alt vil ordne seg med tanke på jentene. For det skal jeg passe på at det gjør.

Til alle dere som har lyst på leiligheta mi… Gi bud! Løp og kjøp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *